Close
Delphin Area Rig Carpath Előketartó Megtekintés nagyban

Delphin Area Rig Carpath Előketartó

Delphin

420220260

Egyedülálló dizájnnal és minőséggel készült előketartó. Egyszerű szerkezetű, mégis minőségi kialakítású előketároló, melyben védve vannak előkéink.

További részletek

5 990 Ft‎ bruttó

Csomagolási egység: 1

További információk

A Delphin AREA egy egyedülálló kidolgozottságú táska család, amely a pontyhorgászoknak lett tervezve CARPATH dizájnban. Hibátlan varratok, erős cipzárak és ergonomikus szabás jellemzi.

Ez a Delphin AREA!

Delphin Area Rig Carpath Előketartó pontyozó és más előkék elhelyezésére szolgál. A tok egyszerű szerkezetű, kivitele mégis annak minőségéről és élettartamáról árulkodik. A tok külső része merevített, impregnált anyaggal van bevonva. Belső részén PVC réteg található, amelyhez erősített habréteg van rögzítve. Az előketartó 20db előke rögzítő tűt tartalmaz. A tűk legömbölyített fejet kaptak hogy a habréteg ne sérüljön. A külső anyag és a belső PVC réteg kombinációja miatt előkéink mindig szárazak maradnak. A fém futós cipzár hosszú élettartamot garantál.

Műszaki paraméterek:
Méret: 30x14x4 cm
Kapacitás: 20 db max. 24,5 cm hosszú előke

A CARPATH terepszín egy egyedülálló és szabadalmaztatott dizájn, amely a terepszínű álcázást és a ponty sziluetteket foglalja magába és alkotja ezt a terepszínű mintázatot. Ez az egyedülálló megismételhetetlen tervezés teljes egészében a Delphin tervező asztalairól származik és áthelyezi a horgászfelszerelések határait egy teljesen új dimenzióba.

Ajánlott termékek

14 további termék ebben a kategóriában:

Close