Close
Pulsar elektromos kapásjelző Megtekintés nagyban

Carp Academy Pulsar Elektromos Kapásjelző

Carp Academy

6315-001

A Carp Academy Pulsar Elektromos Kapásjelző egy rendkívül kedvező ár-érték aránnyal rendelkező jelző, mely minden olyan funkciót tud, ami eddig csak drágább típusokra volt jellemző. Ilyen például az érzékenység állítás vagy az éjszakai helyzetjelző fény.

További részletek

3 990 Ft‎ bruttó

Csomagolási egység: 1

További információk

Használata: 

Bekapcsolása a készülék alsó részén található gomb jobbra vagy balra tolásával történik.

Ha balra tolja a gombot, a készüléken kigyullad a fő led és megszólal az alap csengőhang. A fő led 15 másodperc múlva elalszik, biztosítva a takarékos elemfelhasználást. Kapáskor kigyullad a fő led és az alatta található 2 segéd led, így nem lehet eltéveszteni, hogy melyik jelzőn volt a kapás, hiszen igen látványosan közvetíti azt felénk.

Ha a kapásjelzőn a kapcsológombot jobbra tolja el, minden eddig ismertetett funkció továbbra is működik, plusz bekapcsol az éjszakai ledvilágítás is. Ez egy kék led a készülék jobb oldalán, amely a sötétben is segít a megtalálásában.

A kapásjelzőn 3 tekerőgombot talál.

A V gombbal (volume) a hangerőt tudjuk szabályozni. A T (tone) gombbal a hangszínt lehet beállítani, hogy a kapásjelzők más és más hangon szólaljanak meg.

Az S gombbal a készülék érzékenységét (sensitivity) tudja tetszés szerint hangolni. Ha fúj a szél és mozog a lesúlyozott swinger, rendkívül idegesítő, hogy az elektromos kapásjelző állandóan pittyeg. Ezen a készülékeken az 1-2 centis húzástól, a durva 10 centis mozdításig hangolhatja készüléke érzékenységét. Ez a funkció sokszor megfizethetetlen!

Elektromos swingerrel is használható.

A Carp Academy Pulsar elektromos kapásjelző 1 db 9 V-os elemmel működik. (Az elem nem alaptartozéCarp Academy Flash elektromos kapásjelző technikai jellemzői:

  • állítható hangmagasság
  • állítható hangerő
  • 9V-os elemmel működik
  • esőálló
  • led jelzőfény
  • szabvány menet
  • Elektromos swingerrel is használható

Figyelem!

Ebben a termékben nincs jeladó, tehát a rádiós szetthez nem csatlakoztatható hozzá.

Ajánlott termékek

15 további termék ebben a kategóriában:

Close