Close
Bogyóka Prémium Busázó Mix 5kg Megtekintés nagyban

Bogyóka Prémium Busázó Mix 5kg

BOGY

Kifejezetten busa horgászatához ajánlott felhős etetőanyag.

További részletek

6 790 Ft‎ bruttó

898 Ft‎ / kg

Csomagolási egység: 1

Adatlap

Kiszerelés5000g

További információk

Kifejezetten busák számára kifejlesztett csalogató anyag optimálisan működjön és csalogató hatását a legjobban fejtse ki, pár dolgot érdemes figyelembe venni felhasználása során!

A víz hőmérséklete, a bekeverés során hozzáadott folyadék mennyisége befolyásolja az anyag "bontási" idejét. Minél melegebb a víz hőmérséklete, annál hamarabb bont a keverék. A mederfenékre csalt busák felkavarják a már ott lévő számukra értékes, tápanyagban gazdag keveréket, ezzel hatalmas "felhőt" képeznek. A csalogató anyag hosszú tesztelésen ment keresztül, bekeverése során nem javasolt semmilyen egyéb anyag, adalék hozzáadása, mivel az már befolyásolja annak tapadását, oldódását, bontási idejét, ezáltal a keverék nem fejti ki maximálisan csalogató hatását.

A keverék felhasználás előtt nem igényel mást csupán 2,5 liter vizet vagy tejet. A hozzáadott folyadékot alaposan keverjük el az anyagban, majd azt 3 mm törőszitán törjük át, ezáltal még homogénebb keveréket kapunk, melynek tapadása optimális lesz a mederfenéken történő etetőkosaras horgászathoz. Amennyiben úszós készséggel horgászunk, a keverék hígabbra keverése javasolt. Az etetőkosárba, illetve a köré gyúrt gombócot célszerű erőteljesen megnyomni ezáltal biztos, hogy az a mederfenéken kezd bontani és nem oldódik ki a vízbe érkezéskor azonnal, mert az horgászatunk sikertelenségéhez vezethet. Nyári napokon, az anyag kiszáradásának elkerülése érdekében az elpárolgott nedvességet kevés víz hozzáadásával pótolhatjuk, hogy tapadása minden esetben optimális legyen.

21 további termék ebben a kategóriában:

Kiegészítő termékek

Close