Close

SBS Flumino Groundbait Etetőanyag

SBS

Ez egy rendkívül vonzó összetevőket tartalmazó, gyors eredmény elérésére képes etetőanyag, mely teljes mértékben megegyezik az All In Flumino Boxban lévő etetőanyaggal. Vízbeérést követően gyorsan bont az etetőkosárból, vagy pasztaólomból. Rövid idő alatt jelentős felhőt képez, melyben az ott tartózkodó halak sokkal bátrabban táplálkoznak.

További részletek

1 390 Ft‎ bruttó

1 390 Ft‎ / kg

Csomagolási egység: 1

További információk

Az etetőanyag bekeverését Flumino Groundbait Mixerrel ajánljuk.

A 4 féle ízesítésű folyadék lehetőséget nyújt arra, hogy megfelelően alkalmazkodni tudjunk a horgászatra kiválasztott időszakhoz. Ezek után már csak egy folyadék koncentrátummal tehetjük az etetőanyagot még fogósabbá. Ez a Flumino Liquid Concentrate, ami egy zöldes színű, erősen fluoreszkáló, magas amino tartalmú segédcsali, amiből mindössze néhány csepp kell az etetőkosárban lévő gombócra, vagy a horogra akasztott PVA-ra.

Az SBS Flumino Groundbait amur horgászatára is kiváló etetőanyag! A legtöbb amurt a Flumino Pop Up ananász ízesítésű csalijával sikerült szákba terelniük. Ha igazán gyors eredményt szeretnél elérni, akkor válaszd a Flumino termékeket!

Kiszerelés: 1kg, 5kg és 10kg

Ízesítés:  Natural (natúr)

Mind a 4 évszakra bátran ajánljuk!

A Flumino Groundbait Mixereket áruházunkban megtalálja

Ajánlott termékek

13 további termék ebben a kategóriában:

Close