Close

Asalite LED Penlight Zseblámpa

Asalite

ASAL0243

Apró, tollra emlékeztető elemes zseblámpa, amely mellett nem csak praktikus mérete szól, hanem a kiemelkedő energiahatékonysága is. Ellenálló alumínium házból készült, egységes fekete színben. A fogási felületnél bordázott, így stabilabb fogást és tapadást biztosít. Súlya csupán 54 gramm, így hordozása roppant egyszerű.

További részletek

3 590 Ft‎ bruttó

Csomagolási egység: 1

További információk

Asalite LED Penlight Zseblámpa, Toll forma

A fényről kiváló minőségű 1.2 Wattos CREE XP-E2 R2 LED gondoskodik. Fényereje kiemelkedik társai közül, hiszen 1.2 Wattos fogyasztás mellett 130 lumenre képes, amely 108 lumen/watt energiahatékonyságot jelent! Az alacsony energiafogyasztásnak és a kiváló minőségnek köszönhetően, akár a 100 000 órás élettartamot is elérheti. Hatótávolsága elérheti a 73 métert, amelynek köszönhetően szintén kiemelkedik társai közül.

A lámpatest talpán található fekete színű kapcsológomb segítségével végezhetjük el az elemlámpa kezelését, így még inkább azt az érzést kelti, mintha egy tollat kezelnénk. Egy világítási funkcióval rendelkezik.

Működés

  • Első kattanásig nyomás: Az elemlámpa bekapcsol és maximális fényerővel (130 lumen, akár 3 órán át) világít.
  • Második kattanásig nyomás: Az elemlámpa kikapcsol.

Az elemlámpa üzemeléséért 2 darab AAA elem felelős, amelyet a csomag tartalmaz. Az elemek már a lámpában találhatóak, használat előtt egyetlen feladatunk az elemek megfordítása. Ennek végrehajtásához az elemlámpa alját kell letekerni, majd megfordítani az elemeket a helyes irányba. Elemcsere esetén is a lámpatest aljának letekerésével juthatunk hozzá az elemekhez és végezhetjük el a cserét.

Az elemes LED lámpa oldalán egy csíptetőfül is elhelyezésre került, amely amellett, hogy még inkább hozzájárul a toll megjelenéshez, remek rögzítést biztosít, így téve még könnyebbé a hordozást és a használatot.

Mindennapi feladatok ellátásra kiváló választás ez az esztétikus és ellenálló ledes elemlámpa, apró mérete és kialakítása miatt tárolása és hordozása rendkívül egyszerű.

IPX4-es védettséget kapott, így korlátozottan vízálló, ellenáll a fröccsenő víznek.

Ajánlott termékek

4 további termék ebben a kategóriában:

Kiegészítő termékek

Close