Close

ICC Zsinórkiszabadító kampós szett

ICC

ICC10095

Az ICC multifunkciós tapogató rúdhoz ajánljuk ezt az igen hasznos kiegészítőt az ICC zsinórkiszabadító kampós szettet, amely 1db kisméretű, 1db nagyméretű rozsdamentes inox kampóból, valamint 1 db alumíniumtoldó hüvelyből áll. Ezeket a kiegészítőket könnyedén felszerelhetjük a tapogató rúdra és már használhatjuk is például akadós horgászhelyeken zsinórunk kiszabadítására.

További részletek

6 990 Ft‎ bruttó

Csomagolási egység: 1

További információk

Használhatjuk akár víz alatti akadályok eltávolítására vagy elmozdítására is. Az ICC zsinórkiszabadító kampós szett használatával nagy előnyre teszünk szert különböző akadóknál való küzdelmek folyamán, hiszen az esetek túlnyomó többségében nagy biztonsággal kiszabadítható vele, a főzsinórunk a különféle akadók rengetegéből. Ebből adódóan pikkelyes barátaink szenvedéseit csökkenthetjük, melyet a kemény ellenállású horogmarasztalók és az estlegesen beszakadt rövid zsinór csekély nyúlása okozhat számukra, ami sok esetben akár a halálukhoz is vezethet! Ezt nem akarhatjuk!!! Használjuk rendszeresen kiegészítő eszközünket, hogy megóvjuk a felesleges kínoktól imádott sporttársainkat, valamint több szempontból fontos, hogy minél több végszerelékünk kerüljön vissza hozzánk az akadókban történő horgászatok során! Elsősorban azoknak a horgászoknak ajánljuk ezt a kiegészítőt, akik sűrűn látogatnak el olyan horgászvizekre, ahol sok akadó található! 

Helyes/rendeltetésszerű használat:

Ne feledjük, hogy a kiegészítőkből, (tehát a kampós szettből is) egyszerre mindig csak 1db legyen a rúdra szerelve, mert amennyiben nem így járunk el, akkor könnyen előfordulhat, hogy eszközünket a kezünkből kiejtve azt fogjuk tapasztalni, hogy süllyedni fog! Az eszköz meneteit horgászat előtt-után minden esetben tisztítsuk meg, valamint száraz helyen tároljuk, hogy a lehető leghosszabb ideig tudjon szolgálni minket.  

Súly - kisméretű kampó: 95g

Súly - nagyméretű kampó: 195g

Súly – toldóhüvely: 40g

Tartalom:

Kisméretű kampó -1db;

Nagyméretű kampó – 1db;

Toldó hüvely – 1db

(A képen látható rudazat csak illusztráció, nem tartozéka a terméknek!)

Ajánlott termékek

30 további termék ebben a kategóriában:

Close