Close

Delphin BRONTO Queen Csajos Gumicsizma

Delphin

Noha a piac tele van különféle EVA csizma modellekkel, de ilyen biztosan nincsen máshol!

Gumicsizma igazán csajos pink színben! Légy egyedi!

További részletek

11 990 Ft‎ bruttó

Csomagolási egység: 1

További információk

A legtöbb modell hagyományos anyagot használ, beleértve a falvastagságot is. A Delphin nem ment bele a költségek minimalizálásába, és ezért akár 10% -kal vastagabb falakat biztosítottak a megállapított tendenciákhoz képest. Ennek több oka van. Ez a csizma nagyobb talp merevséggel rendelkezik, és így nem viszi át az egyenetlen terep negatív hatását a talpra. A vastagabb falvastagság jobb szigetelő hatással bír. Ezt különösen télen fogja értékelni. Megerősítették a sípcsontvédő területet és a cipő lábujjrészét is.

Maga a cipő kissé szűkebb formájú, ami alacsonyabb hőszivárgást eredményez télen, de még kellemesebb sétát is biztosít. Ugyanakkor nem kell aggódnia a fel és le vétel rosszabbodása miatt. Azokra az emberekre gondoltak, akiknek a csizmához nehezebb lehajolni. A sarok fölött van egy kiemelkedés, az úgynevezett 'sarkantyú ', amelynek köszönhetően majd könnyen le lehet venni a csizmát.

A belső filcbetét tökéletesen illeszkedik belsejébe, és növeli a termikus és a felhasználói kényelmet. A talp mintázatának jellegzetes kiemelkedései garantálják a tökéletes tapadást bármilyen körülmények között. Ezenkívül az egyes kiemelések nagyon sűrű szerkezetűek, ami még jeges területeken is hozzájárul a stabilitáshoz. A szemfülesek rögtön kiszúrják, hogy a talp mintázata a logóból áll össze.

És miért is BRONTO? Inspirációként az őskori állatok voltak, amelyeket tartósságuk, ellenállóságuk és kiváló alkalmazkodási képességük jellemezte. Ezért nevezték el ezt a modellt BRONTO-nak, mert nem számít, ha kint -40 ° C-on van, erdőbe, vagy horgászni megy.

A Delphin BRONTO azért van, hogy 100% -osan megóvja a lába kényelmét!

22 további termék ebben a kategóriában:

Kiegészítő termékek

Close