Close
Haldorádó Safe Feeder Black With Holder Bottartófej Megtekintés nagyban

Haldorádó Quick Feeder Blue Bottartófej

Haldorádó

HD-QFBLUE

Bársonyos borítású, biztonságos bottartó fej. Kialakítása miatt a hal nem fogja lerántani botunkat az állványról. A speciális borítás védi a botot a karcolódástól.

További részletek

2 990 Ft‎ bruttó

Csomagolási egység: 1

További információk

A Haldorádó Quick Feeder Blue Bottartófej különleges borítást kapott. A bársonyos tapintású anyaggal borított fejre helyezve garantáltan nem karcolódik a bot és nem sérül meg a zsinór sem!

A másik érdekessége, ami csak kézbe véve tűnik fel, hogy a fej fémből, egészen pontosan alumíniumból készült. Miért jó ez? Egyszerű, mert örök életre szól! Nem törik, nem hajlik, és még csak az anyag sem fog a napfény hatására néhány év alatt elöregedni.


A nevéből már sejteni lehet, hogy milyen célt szolgál ez a fej: kapás esetén a lehető leggyorsabban le lehessen emelni róla a botot és be lehessen vágni. Ennek a „követelménynek” maximálisan megfelel.

Az egyik oldala kellően magas ahhoz, hogy a hal ne ránthassa le róla a botot, a másik oldala pedig enyhén fölfelé tart, így abban az irányban sem csúszhat le a bot róla. A menetes rész fölött a zsinórnak egy határozott bemélyedéssel biztosítottak szabad mozgást, amely a nyeletőfékes orsó használata során különösen hasznos, hiszen így a bottest nem fogja a fejhez szorítani a zsinórt, amelyet a legóvatosabb hal is (így már) ellenállás nélkül húzhat le az orsó dobjáról, amíg be nem vágunk!

A menetes részen egy alátét is található, amivel a fej jól fixálhatóvá válik, így nem fog használat közben elforogni.

30 további termék ebben a kategóriában:

Close