Close

Haldorádó Safe Feeder Blue Bottartófej

Haldorádó

HD-SFBLUE

Bársonyos borítású, biztonságos bottartó fej. Kialakítása miatt a hal nem fogja lerántani botunkat az állványról. A speciális borítás védi a botot a karcolódástól.

További részletek

2 990 Ft‎ bruttó

Csomagolási egység: 1

További információk

A Haldorádó Safe Feeder Blue Bottartófej különleges borítást kapott. A bársonyos tapintású anyaggal borított fejre helyezve garantáltan nem karcolódik a bot és nem sérül meg a zsinór sem!

A másik érdekessége, ami csak kézbe véve tűnik fel, hogy a fej fémből, egészen pontosan alumíniumból készült. Miért jó ez? Egyszerű, mert örök életre szól! Nem törik, nem hajlik, és még csak az anyag sem fog a napfény hatására néhány év alatt elöregedni.

Nem meglepő módon azért lett a neve a fejnek "Biztonsági Feeder", mert kialakítása révén nincs az a vehemens hal, amelyik le tudná rántani erről a fejről a botot. Akkor célszerű ezt a fejet választani, ha olyan vízen horgászunk, ahol az átlagos feederes bottartó fejről bizony egy hevesebb kapás esetén a hal akár leránthatja a botot, ami a sérüléséhez, rosszabb esetben a felszerelés - szó szerint - elúszásához vezethet. 

Ezen a bottartófejen található egy határozott bemetszés a zsinórnak, mely nyeletőfékes orsó használata során hasznos igazán. Attól nem kell tartani, hogy a zsinór a bemetszésbe egy oldalirányú bevágásnál beakad, hiszen a puha bársony anyagon könnyedén csúszik meg a zsinór. Így teljesen mindegy, hogy monofil vagy fonott zsinórt használunk, a zsinór nem fog „beleragadni”, ezáltal megsérülni sem. A menetes részen egy alátét is található, amivel a fej jól fixálhatóvá válik, így nem fog használat közben elforogni.

Ajánlott termékek

30 további termék ebben a kategóriában:

Close