Close

Haldorádó River Feeder Blue Bottartófej

Haldorádó

HD-RFBLUE

Bársonyos borítású, biztonságos bottartó fej. Kialakítása miatt a hal nem fogja lerántani botunkat az állványról. A speciális borítás fele a bot karcmentességéért.

További részletek

1 990 Ft‎ bruttó

Csomagolási egység: 1

További információk

A Haldorádó River Feeder Blue Bottartófej különleges borítást kapott. A bársonyos tapintású anyaggal borított fejre helyezve garantáltan nem karcolódik a bot és nem sérül meg a zsinór sem!

A másik érdekessége, ami csak kézbe véve tűnik fel, hogy a fej fémből, egészen pontosan alumíniumból készült. Nem törik, nem hajlik, és még csak az anyag sem fog a napfény hatására néhány év alatt elöregedni.

Ezt a fejet elsősorban folyóvízi horgászathoz fejlesztették az agresszíven, gyorsan kapó, a botot a tartóból kitépni próbáló halakhoz. A magasított, kissé visszahajlott rész garantáltan meggátolja, hogy a hal lerántsa, kifordítsa belőle a botot, ugyanakkor nem hátráltat a bevágásnál, így különösen gyorsan és biztonságosan lehet a kapásra reagálni. A bársonyos borítás pedig óvja a botot az esetleges karcoktól. A fejen található menet természetesen szabványos méretű. A menetes részen egy alátét is található, amivel a fej jól fixálhatóvá válik, így nem fog használat közben elforogni.

A fej kétféle kivitelben érhető el.

A kék a nappali, míg a fekete elsősorban az éjszakai horgászathoz készült.

30 további termék ebben a kategóriában:

Close