Close

Carp Expert Long-Cast Etetőkosár

Carp Expert

Long Cast kivitelű, távdobó etetőkosár. Kialakításából adódóan kis esélye van a gubancok dobásának. A plusz 20g-os (levehető) ólmozásnak és áramvonalasságának köszönhetően a távolabbi helyek megdobása sem akadály.

További részletek

799 Ft‎ bruttó

Csomagolási egység: 1

További információk

Carp Expert Long-Cast kosár

Az LC kivitelű, vezetőszárral ellátott kosarakat rendkívül sok horgász használja nagy megelégedéssel, ennek okai a kialakítása és a forma összhangjából adódnak.

A forma mellett, a kivitelezésnél a kosár rész nem a gubancgátló cső aljára került, hanem feljebb, minimálisra csökkentve ezzel az előke fennakadásának a veszélyét.

A bordák kialakítása miatt, a tökéletesen áramvonalasra tölthető, ami jól dobható szereléket eredményez. A kevés bordának köszönhetően, az etetőanyag gyorsan ki tud oldódni közülük, legyen szó pelletekkel vagy magokkal dúsított mixről. Festett, időtálló, színének köszönhetően jól beleolvad az aljzatba, észrevétlenül maradva a halak számára.

Nagy tárolókapacitása mellett a becsövezett kialakítás, valamint a beilleszthető plusz 20 grammnyi ólmozás mind kifejezetten segítik a nagy távolságok elérését. Az ólom a kosár alsó részén, a megvastagított részen fog tökéletesen rögzülni, így az dobáskor sem mozdul majd el.

Többféle méretben kapható.

Ajánlott termékek

6 további termék ebben a kategóriában:

Kiegészítő termékek

Close