Close

Korda Klor Bojlishorog

Korda

A Korda Klor horog mintát Danny Fairbrass tervezte és hozta létre, hogy agresszív, erős, gyorsan forduló horog legyen, ragyogó akasztási lehetőségekkel, különféle felszerelési technikákkal. Hihetetlenül erős és bizonyítottan képes ellenállni extrém körülmények között a nagy ponty horgászatánál.

 

További részletek

2 890 Ft‎ bruttó

289 Ft‎ / db

Csomagolási egység: 1

Adatlap

Kiszerelés10db

További információk

A Klor formája nagyon agresszív (még inkább, mint a Kurv Shank horog), a hegy egy vonalban van a szemével, és ez arra ösztönzi, hogy gyorsan forduljon be a ponty szájába. Alkalmas mindenféle csalizási technikákhoz, beleértve a Combi Rig és Spinner Rigeket, valamint süllyedő csalikhoz, pop-upokhoz és wafterekhez.

A horog formájának köszönhetően kevésbé valószínű, hogy sérül a horog éle, különösen kavicsos mederfenék horgászata esetén. 

A Korda Klor egy nagyon erős horog, amelyet gazos vagy akadós körülmények között is használhatunk, még fonott zsinór használata esetén sem kell attól tartani, hogy kihajlik. A tesztelés során Danny több mint 27 kg-os pontyot szákolt egy francia vízen mely tele volt akadókkal. A horog vastagsága ellenére a hegy nagyon éles marad, és ha a horog beül a ponty szájába, a szakáll biztosítani fogja, hogy a helyén maradjon.

Ajánlott termékek

30 további termék ebben a kategóriában:

Close