Close

Gardner Rigga CVR Bojlishorog

Gardner

Ha szereted használni a Mugga horgokat,  akkor ezt imádni fogod. A Gardner Curved Rigga bojlishoroggal, ha lehet még tökéletesebb az akadás, használatával szinte nincs halvesztés. Versenyen, amikor minden apróság számít, ez lehet a siker kulcsa.

További részletek

2 099 Ft‎ bruttó

210 Ft‎ / db

Csomagolási egység: 1

Adatlap

Kiszerelés10db

További információk

A Gardner Curved Rigga Hooks (CVR) egy rendkívül egyedi formájú, speciális kialakítással rendelkező horog.

A jövőbe mutató, legújabb generációs Rigga több éves töretlen fejlesztés és tesztelés után született meg, illetve nyerte el végleges formáját.

Kifejezetten Ronnie Rig és German Rig szerelékekhez tervezték, de a tesztelések során hatékonynak bizonyult az úgynevezett „karom” szerelék használatához is. Különlegességét nem csak a közepes hosszúságú íves szárának köszönheti, hanem annak is, hogy 20 fokban befordított szeme egy vonalba esik a hegyével. Ez a kialakítás óriási mechanikai előnyökkel jár, ugyanis ennél fogva minden helyzetben tökéletes és gyors behatolást, azonnali akadást biztosít. Szuper éles, kémiailag edzett heggyel, korrózióálló, matt szürke színű bevonattal (PTFE) készül. A legkiválóbb minőséggel rendelkező, extra erős, kovácsolt, magas szénacél (japán) tartalmú anyagból készül Rigga kellő erőtartalékkal rendelkezik, így könnyedén megbirkózik a kapitális, óriási halakkal vívott küzdelem során is.

Igényes és praktikus, visszazárható dobozban kapható.

Ajánlott termékek

30 további termék ebben a kategóriában:

Close