Close
Haldorádó Tornado Activator Gel - N-Butyric & Ananász Megtekintés nagyban

Haldorádó Tornado Activator Gel - N-Butyric & Ananász

Haldorádó

HD16875

A Tornado csalikkal megegyező ízekben és színekben elérhető a Tornado Activator Gel, amely nagy sűrűségű, jól tapadó, kapásfokozó adalékanyag. Elsősorban a megtöltött method kosár és PVA rudacskák koncentrált ízesítésére szolgál.

Garantáltan kibírja a nagy erejű távoli dobásokat, és az ezzel járó intenzív vízbe csapódásokat is.

További részletek

1 690 Ft‎ bruttó

28 167 Ft‎ / L

Csomagolási egység: 1

Adatlap

Kiszerelés60ml

További információk

A Haldorádó Tornado Activator Gel - N-Butyric & Ananász a leérkezést követően lát munkához. A mederfenéken laposan terjed szét a benne található erőteljes ízfelhő.

A teljes feloldódás a víz hőmérsékletétől függően 5-20 perc alatt zajlik le, viszont az etetőanyag vagy pellet szemek felületén ekkor is marad belőle egy kis zseléréteg. A mederfenéken maradó, ízesített szemcséket megkóstoló halak, egyre bátrabban falatoznak belőle. A hagyományos sűrű aromákkal ellentétben ez folyamatos használat mellett sem lesz „sok(k)" a halaknak, nem telnek el vele, nem hagyják ott horgászat helyét. Sőt, azt mutatják a tapasztalatok, hogy felgyorsul a horgászat, lerövidül a kapásidő és egyre több hal gyűlik a bedobott, ízesített kosár vagy bojlis végszerelék közelébe. Ennek legfőbb oka, hogy étvágygerjesztő adalékanyag és aminosav is található benne. Így kifejezetten ajánlott akár versenykörülmények között való használatra is!

Az év bármely időszakában hatásos, a leghidegebb vizekben is gyorsan és hatékonyan dolgozik!

Ajánlott termékek

30 további termék ebben a kategóriában:

Kiegészítő termékek

Close